Mina projekt inom visualisering

På den här sidan har jag samlat mina projekt inom visualiering. Jag arbetar med Sketchup och Shaderlight som renderarplugin och erbjuder både företag och privatpersoner snabba, kostnadseffektiva bilder på framtida utbyggnader eller nybyggnationer. Kanske behöver man lite olika förslag, undersöka olika möjligheter på hur det kan se ut eller hjälp att framställa bilder att använda i en bygglovsansökan eller som kommunikation till byggföretag.

Ett par bilder som verktyg i sitt planerande för en utbyggnad kan hjälpa mycket när beslut ska tas och är en billig investering för att mer konkret kunna se sina idéer, väga för- och nackdelar, få en klarare bild av vad man vill. Det kan även göra att man ser alternativ som är bättre och undviker misstag, inte helt dumt kanske? 🙂

Kvarteret Rönnen

Uppdrag från Wennergrens att från ritningsfiler skapa mer levande bilder för att presentera lägenheter för framtida hyresgäster under produktionsfasen.

Läs mer…

Sveavägen 1

Uppdraget här var att rita utbyggnadsförslag efter en privatpersons egna önskemål. Med utgångspunkt i diskussion, foton och en enkel skiss från kund

Läs mer…

Kvarteret Kiselstaden

Visualisering av planerade villor till att använda i mäklares prospekt i försäljning av dessa villor. Materialet jag fick var skisser från arkitekt samt planritningar.

Läs mer…

Torscand – Tälthallar

Visualiseringar av Tälthallar i två varianter, en möbeloutlet (sommartid) och ridhall. Används som presentationsbilder och även för att testa olika färger på de olika ytorna.

Läs mer…